Читайте нас в соціальних мережах

Відомий волонтер та військовий з Тернопільщини Руслан Гетьман, який отримав від влади житло, — брехун та боягуз ?

Четвер, 15 листопада 2018 13:22
Колишній учасник АТО з інвалідністю Руслан Робак, який долучався до антитерористичної операції та пройшов Майдан, насправді не брав участі у бойових діях, а командири та побратими, з якими служив Руслан, відгукуються про псевдопатріота вкрай негативно.

Про це повідомив у соцмережі «Фейсбук» Serg Marco, який знав Руслана Робака, коли той служив у 503 батальйоні морської піхоти. У своєму пості чоловік розповів, що Руслан не хотів брати до рук зброю через релігійні причини. Тільки це не заважало військовому активно фотографуватися зі зброєю.

Руслан Робак служил в 503 батальоне морской пехоты, когда тот еще не был отдельным. Служил во второй роте, если мне не изменяет память.  Воевать отказывался, брать оружие в руки не хотел, объясняя этот факт тем, что ему вера в Бога не позволяет это. Что впрочем не мешало делать ему фотографии для фейсбука с оружием в руках, для фейсбука можно, в Библии еще где то написано, в завете от Цукерберга... Командиры характеризуют Руслана крайне негативно. Побратимы - крайне матерно. Командирам он себя представлял как капеллана и потому отказывался воевать. Руслан не брал участия в боевых действиях. Отсиживался на 2-3 линии. По возвращению с армии отметился в жалостливой статье где рассказывалось как злочинна влада ему на квартиру зажлобилась. И о чудо, человек который не был никогда в бою, вдруг стал инвалидом по контузии и получил квартиру! Это ли не есть доказательство дел твоих, Госпади? Это ли не чудо? йдеться у дописі  Sergа Marco.

Сергій також зазначив, що не розуміє, як тернопільське керівництво могло видати квартиру псевдогерою, адже навіть немає очевидців того, де та за яких обставин Руслан Робак (він же Руслан Гетьман) отримав контузію через що раптово став людиною з інвалідністю.

К слову побратимы не помнят ситуации когда Руслан мог бы получить контузию. Когда я получил контузию - я могу назвать минимум четверо человек которые засвидетельствуют происходившее, и я гражданский, я не знаю всех в 503 батальоне. Руслан проходил службу, и его там все знали, на опрос по ситуации когда он мог бы получить контузию до сих пор тишина. К слову Руслан не имеет права на ношение черного берета, у морпехов это своего рода святотацтво, за которое он может и в бубен огрести от сослуживцев. Берет для морпеха, черный или ультрамарин - это нечто большее чем головной убор и Руслан его не заслужил, но ему этот факт не мешает ходить в нем. И да, как мы видим, обратно в армию Руслану мешает вернуться сам Порошенко. Бывает. Порох, верни Руслана в армию, такой боец жеж пропадает, — наголосив Serg Marco.

Дописувач висловив обурення, що тернопільська влада повинна насамперед перевіряти інформацію про людей, яким дарує житло. Сергій також здивований некомпетентністю деяких журналістів, які готові написати жалібну історію про людей без детальної перевірки інформації щодо них.

Чоловік також не впевнений, що кошти, які люди передаватимуть в організацію, де волонтерить Руслан Робак, будуть справді в надійних руках.

—  Ну а на тему ГО "Братерство сиріт України" https://www.facebook.com/groups/siroti/permalink/583377692092799/ вы сами уже наверное поняли, с такими честными и богобоязнеными людьми ваши деньги в надежных руках. Хотя надо признать вареников в 501 батальон они раз передали, молодцы.

U.P.D. Хорошо что он снес у себя пост о том как был снайпером и что научит стрелять желающих, мне как участнику становление взвода снайперов 503-м батальоне сильно подгорело от этого, жаль не успел заскринить пост, — наголошує чоловік.

Коментарі  

+2 #1 тарас 18.11.2018, 13:49
Волонтери Складу допомоги АТО (46011, м. Тернопіль, вул. Дністрянського 10, тел.0679963258) на 90% працювали із підрозділами сектору "М". То ж перевірити наведені в статті факти, для нас, не було великою проблемою.
Враховуючи вище викладене:
1. Повідомлємо, що Гетьман Руслан - є брехун і ніколи волонтером не був.
2. На фото зображає себе із зброєю. Насправді зброї ніколи в руках не тримав. Ховався за спинами інших біців.
3. Контузію не отримував. Тобто зробив собі "липові документи".
4. Враховуючи вищевикладене звертаємос до правоохоронних органів, в т.ч. до військової прокуратури притягнути останнього до відповідальност і .
5. Всім хто знає цю "гниду", при зустрічі, як мінімум дати межи очі. Щоб не прикривався ЛЮДЬМИ ЯКІ З ЧЕСТЮТА ГІДНІСТЮ ЗАХИЩАЮТЬ УКРАЇНУ...
6. Прохання до біців та волонтерів: максимально поширити дану інформацію. Щоб іншим "гнидам" не повадно було.
За дорученням волонтерів Складу допомоги воїнам АТО - голова ГО "Тернопільські підсумки" Білан Тарас
Скарга

Додати коментар