Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни феєрично зустріли Дзідзя перед показом стрічки «DZIDZIO Перший Раз» (фото)

Середа, 07 листопада 2018 19:15
Відомий український співак DZIDZIO (Михайло Хома) другий рік поспіль тішить людей повнометражними художніми стрічками і цього разу представив тернополянам фільм «DZIDZIO Перший Раз».

Показ стрічки відбувся в місцевому кінотеатрі «Сінема Сіті», куди на перший прем’єрний показ завітала знімальна група фільму. Головним гостем, якого з нетерпінням чекали тернополяни, був сама Михайло Хома. Дзідзьо не тільки зіграв головну роль у фільмі, а й став режисером і продюсером картини та автором саундтреків.

Як розповів під час зустрічі головний герой стрічки, комедія має незначні нотки біографічності, адже кінокартину знімали у місті Ходорові та селі Бортники, що на Львівщині. Тому в фільмі глядачі можуть побачити рідний дім Михайла Хоми, церкву, в якій вінчалися його батьки та навіть лікарню, де співак народився.

— В той період, коли ми проводили зйомки фільму, також було й багато концертів. Завершувався тур, тож ми багато їздили, мали чимало встигнути, а ще протягом місяця потрібно в Ходорові зняти стрічку. Самотужки було дуже важко все зробити, саме тому співрежисером під час зйомок був Тарас Дронь, який добре знав мої смаки. Саме Тарас хотів, аби я в цьому фільму зіграв свою роль дуже реалістично. Я більше прагнув, аби стрічка була комедійною, тож наші смака, бажання поєдналися і вийшов певний мікс, — розповів Михайло Хома.

Співак наголосив, що стрічка «DZIDZIO Перший Раз» має запах романтики, ніжності, любові. Пан Михайло також додав, що фільм робили з великою любов'ю, не розроховуючит на підтримку з боку Держкіно.

Дзідзьо також додав, що ідею, за якою головна героїня має ваду слуху, взяв із реального життя. Якось багато років тому він їхав у маршрутці із Новояворівська до Львова. Навпроти нього сиділа дівчина, яка дуже йому сподобалася. Коли люди виходили з автобуса, пан Михайло побачив, що дівчині допомагали вийти за руку і щось їй пояснювали. Як виявилося, у юнки були проблеми зі слухом.

Варто зазначити, що раніше DZIDZIOFILM вже презентував у мережі два офіційні трейлери фільму «DZIDZIO Перший Раз» з тифлокоментарем (додаткова аудіодоріжка, яка пояснює, що відбувається у сценах фільму, щоб це було зрозуміло незрячим) та субтитрами (текстова доріжка, що супроводжує фільм написами у нижній частині екрану для нечуючих).

Додамо, що після спілкування творчої групи та акторів із журналістами, Дзідзьо зустрівся зі своїми фанатами, провів автограф-сесію та взяв участь у жартівливому розпродажі. Містяни зустріли свого кумира з захопленням, тому черга за автографом співака у «Сінема Сіті» була чималою. 

IMG_4716.JPG

IMG_4691.JPG

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ