Читайте нас в соціальних мережах

Танцюристи-народники з Тернопілля повернулися на Україну переможцями міжнародного змагання (фото)

Вівторок, 23 жовтня 2018 16:17
Молоді та надзвичайно талановиті танцюристи колективу «Глорія Бай» взяли участь у міжнародному фестивалі народних танців, що відбувся у Анталії (Туреччина). Тернополяни повернулись із сонячного узбережжя із такою бажаною перемогою та першим місцем.

Загалом, учасниками цьогорічного фестивалю були колективи з Румунії, Туреччини, Грузії, Болгарії, України, Словаччини тощо. Ансамбль танцю «Глорія Бай» отримали найвищі бали від професійного журі та підкорили публіку своїм виступом, гідно представивши Україну.

Самі ж танцювальні образи, яскраві костюми створює балетмейстер ансамблю Лілія Вельган. Вона, як ніхто інший, вміє наповнювати їх колоритом, розкриваючи щоразу національний характер нашого народу та його особливості. У поєднанні з віртуозною технікою та професійністю танцюристів-народників з Байковецької ОТГ, це дає приголомшливий ефект — ніхто не залишається байдужим до майстерності наших земляків.

Отож, байківчани підкори чергову європейську вершину. Цього разу — заслужена перемога на міжнародному конкурсі в Туреччині.

05e2f3580f288472d2c5e89d37b8bc8a.jpg 6520d5b545e0305c5b83a314f1ee7b23.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ