Читайте нас в соціальних мережах

«Гроші та кредит»: світ побачив підручник за редакції професора ТНЕУ

П'ятниця, 07 вересня 2018 10:47
Нещодавно вийшов із друку підручник «Гроші та кредит» за редакції доктора економічних наук, професора Тернопільського національного економічного університету Олександра Валерійовича Дзюблюка.

Завдяки науковій діяльності  Олександра Дзюблюка студенти економічних спеціальностей вищих освітніх закладів, науковці, аспіранти, викладачі, працівники банківських установ, усіх, хто цікавиться актуальними проблемами грошей та кредиту в сучасних умовах зможуть осягнути царину економіки.

Науковець у чотирьох частинах підручника сформулював цілісне уявлення про механізми функціонування грошового обігу, формування грошової пропозиції, розвиток інфляційних процесів і вплив монетарної політики центи реального банку на всі сфери економічних відносин.

Окрім цього, значна увага приділена міжнародним аспектам організації грошово-кредитних відносин, пов’язаних із функціонуванням валюти, валютних ринків, валютних систем та міжнародних валютних організацій, що відображає ключову роль грошей і кредиту у формуванні усіх господарських зв’язків як на рівні національної, так і на рівні світової економіки.

До слова, зі змістом підручника детальніше можна ознайомитися в бібліотеці ім. Л. Каніщенка Тернопільського національного економічного університету.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ