Читайте нас в соціальних мережах

Вимагання грошей, погроза спалити автомобіль та побиття палицею – як у Тернополі працюють незаконні паркувальники

Понеділок, 20 серпня 2018 14:00
 Про паркувальника, який вирішив заробити на водіях, порушуючи закон, повідомляє користувач Facebook Юрій Дячун.

 – Ось така сталась зі мною ситуація. Припаркувавшись по вул. Майдан Волі (навпроти колишнього РАКСу), прибігає відразу незрозуміле "тєло", вимагаючи оплатити йому 6 грн за парковку. Відмовившись йому платити, так як по закону маю платити в паркоматі (у якому в цей час була технічна перерва), він так просто не відстав від мене… і вдарив мене "палицею". Викликавши поліцію, яка вияснила, що у цього чоловіка немає документів . Зокрема договору на працевлаштування "парковщика". Згідно з законом України такої посади як паркувальник – немає. А на місці платних парковок повинні бути паркомати і муніципальна поліція, яка перевіряє чеки про оплату. І що поліція робить, а поліція каже "тєлу", твоя робота закінчилась, іди до дому. ФІНІШ! За вимагання грошей, погрози на спалений автомобіль, удар палицею, вирок поліції - іди до дому, – ділиться Юрій Дячун.

До слова, порушення закону так званим паркувальником виражається, по-перше,  у тому, що він незаконно працює, адже така посада вже ліквідована, тому не варто обманювати людей. По-друге, дозволяє собі насильницькі дії.

Головне фото - з вільних джерел.

123456789-0.jpg

234567890.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Ольга 20.08.2018, 21:30
Якщо відсутня посада паркувальника, то чому ніхто не зупинить незаконно діючу мафію? Адже в Тернополі їх багато і за день вони збирають величезні кошти. Вони дійсно не мають ніяких документів, що підтверджують їх особу, або службове посвідчення. Чому в них нема квитанцій,щоб видати водієві, який заплатив за паркування з вказаним часом( дата і година) і ,напевне,має бути печатка закладу- куди ж ті грошенята підуть. Адже 6 гривнів це за 1 годину. І відіхавши декілька метрів дальше на протязі даного часу,ця квитанція повинна залишатися чинною. Складається враження, що незаконних паркувальників« кришують» на всіх рівнях.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ