Змагання відбуватимуться у номінаціях: холодна закуска, салат, гаряча закуска, перша страва, основна страва.
У пріоритеті приготування страви з риби, зокрема місцевої/локальної, оскільки у ці дні у Тернополі відбувається рибний фестиваль «Короп Фест», повідомили на сайті Кулінарного Кубку.
Судді будуть оцінювати смак/якість страви (мах 50 балів), презентацію (мах 25 балів), чистота при роботі (мах 25 балів)
У кожній із п'яти номінацій буде визначено по три переможці з врученням кубку «Золотий ніж», «Срібний ніж» та «Бронзовий ніж». Усі учасники отримають грамоти та сертифікати про участь.
Всі «золоті» переможці в номінаціях зійдуться 8.07.18 в номінації «чорний ящик», під час якого боротимуться за головний приз - безкоштовну поїздку в Одесу на Супер Кубок України з Кулінарії 2018! (*для переможця безкоштовна участь у Супер Кубку, дорога та проживання). А вже переможець Супер Кубку отримає супер приз - гастротур в Іспанію.