Читайте нас в соціальних мережах

Житель Тернопільщини хотів купити трактор, а залишився без грошей

Четвер, 10 травня 2018 13:02
Житель Тернопільщини втратив чималі гроші, довірившись аферисту з Інтернету. Потерпілий хотів придбати новий трактор для господарських робіт, натомість залишився з нічим — ані с/г техніки, ані власних коштів.

— В мережі Інтернет краянин натрапив на оголошення про продаж сільськогосподарської техніки за вигідною ціною та зателефонував до продавця. Невідомий запевнив, що техніка у нього відмінна, та й попит чималий, тому необхідно перевести на банківський рахунок завдаток за товар (34 тисячі гривень). Запевнив, що вже впродовж доби він оформить доставку транспорту, після чого можна оплатити решту. Кременчанин усе зробив, але йшов час, а товар йому так і не приходив,- повідомляють в ГУНП у Тернопільській області.

Те, що став жертвою шахрая, мешканець Кременецького району зрозумів після того, як впродовж декількох днів слухав відмовки шахрая, який обіцяв, що ось-ось і той отримає свій трактор. Втім, чуда не трапилось. А згодом телефон «продавця» перестав відповідати, а саме оголошення і взагалі пропало.

Правоохоронці за фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження. У поліції ж наголошують — не варто бездумно вірити продавцям в Інтернеті, тому оплачуйте покупку після її надходження, аби не стати жертвою аферистів, як житель Кременеччини.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ