Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині заарештували матір, яка хотіла вбити ґвалтівника донечки: її можуть позбавити батьківських прав

П'ятниця, 20 квітня 2018 15:49
Днями на Тернопіллі трапився жахливий випадок, який шокував усю країну. 70-річний пенсіонер напоїв алкоголем, а потім намагався зґвалтувати 10-річну сусідську дівчинку. На допомогу їй прибігла матір, яка ножем проштрикнула збоченцю живіт.

Літній чоловік ледь не стік кров’ю, втім медики госпіталізували його в реанімаційне відділення.

— Суд вже обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, тому зараз біля нього чергує наряд поліції у лікарні, — розповідає речник ГУНП у Тернопільській області Сергій Крета. — Підозрюваного у розбещенні дитини (стаття 156 ККУ) переведуть до лікарні СІЗО, коли його стан покращиться.

Тим часом матір дитини підозрюють у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкодженнях (стаття 121 ККУ). Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі планують перевірити, чи є жінка осудною.

— Наразі з’ясувалося, що у мами є психічні проблеми. Після того, як вона пройде курс лікування, її доставлять на психоневрологічну експертизу, яка перевірить, чи є вона осудною. Зараз вона знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Найближчим часом її переведуть до лікарні, — повідомляють у поліції.

До слова, у заарештованої матері троє дітей. Її можуть позбавити батьківських прав. Потерпіла дівчинка знаходиться у дитячому притулку, де з нею працюють психологи.

Додати коментар