Читайте нас в соціальних мережах

Громада з Тернопільщини покинула боротьбу за мільйон гривень на каналі "1+1" (відео)

Неділя, 11 лютого 2018 17:15
Сьогодні вранці на телеканалі «1+1» вийшла нова серія соціального бізнесово-розважального проекту «Громада на мільйон». У ній вперше у форматі реаліті-шоу наочно демонструють, як проходить процес децентралізації влади в Україні. Серед п'яти ОТГ участь у програмі брала і Скала-Подільська об'єднана територіальна громада Борщівського району, що на Тернопільщині.

Втім і на жаль, цього разу наші земляки вибули із змагання за мільйон гривень, адже заробили найменше грошей презентуючи на столичній ярмарці власний продукт. Скала-Подільська громада вирішила створити корисний для здоров’я продукт та презентувала артезіанську воду з медом.

І хоч допомагали з реалізацією продукту запальні жінки з "Лісапетного батальйону", суперники виявилися сильнішими. Так, у пошуках свого унікального продукту Княгининівська громада звернулась до стародавніх традицій та місцевих майстрів, відтворивши українську народну дерев’яну іграшку, яка забавляла дітей ще в кінці ХІХ століття. Печеніжинська громада звернула увагу на природні ресурси, якими багатий їхній край, та вирішила презентувати екологічну сіль. Новопсковська ОТГ створила сувенірну упаковку крейди «щасливий крейдяник», якою можуть бавитися діти. Бузька ОТГ, яка збирає високі врожаї овочевих культур, зваблюватиме покупців льодяниками з моркви, буряка та гарбуза.

Щоб привернути якомога більше уваги покупців, громади влаштували справжню театралізовану виставу на ярмарку та проявили свої бізнесові навички і таланти. У кого це вдалося найкраще - дивіться в новому випуску проекту "Громада на мільйон":

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ