Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські аграрії святкують сьогодні День працівників сільського господарства, приймають подарунки і нагороди

Неділя, 19 листопада 2017 16:28
Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. У 2017-му ця дата припадає якраз на 19 листопада. З нагоди професійного свята на Тернопільщині відзначили кращих працівників галузі, без якої неможливо собі уявити сучасну Україну.

За офіційною інформацією, лише на території Тернопільської області у сфері сільського господарства працюють понад 110 тисяч людей, кожен з яких самовіддано і жертовно ставиться до справи всього життя, прикладаючи неабиякі зусилля для розвитку аграрної галузі, роблячи усе від них залежне для того, щоб збільшити виробництво сільськогосподарської продукції. Втім, не одними лише показниками живуть аграрії, вони  підтримують Збройні Сили України, вкладають кошти та розбудовують населені пункти області.

- Тішить те, що вони вкладають великі кошти не лише у власне виробництво, а й в інфраструктуру сіл, де здійснюється саме виробництво. Також вкладають гроші у будівництво агрокомплексів, елеваторів, закуповують новітню техніку. Лише за 8 місяців цього року у дані напрямки діяльності було вкладено 840 мільйонів гривень», - наголосив напередодні урочистостей з нагоди Дня працівника с/г перший заступник голови Тернопільської ОДА Іван Крисак.

- Аграрії – мужні люди, які виконують нелегку роботу, адже працюють під відкритим небом, а їхня праця залежить від погодних умов. Аграрії завжди живуть майбутнім і не зупиняються на своїх досягненнях. Приємно відзначити, що за останні 5-6 років аграрії збільшили обсяг виробництва на 30%», - додав в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА Володимир Стахів.

Відтак, за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу області та з нагоди Дня працівників сільського господарства грамотою обласної державної адміністрації було нагороджено голів ФГ, директорів ПП, агрономів, бухгалтерів, трактористів та механізаторів, які працюють у цій галузі не покладаючи рук.

У сьогоднішній день хочеться ще раз привітати усіх, хто має відношення до сфери сільського господарства та побажати хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються у життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашім рідним, на благо розквіту краю та піднесення добробуту всього українського народу. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ