Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянка Дарія Жук вокалом підкорила Болгарію

Середа, 28 червня 2017 12:56
На Міжнародному фестивалі «Світ, Мистецтво і Море», який проходив у Болгарському містечку Варна, переможне місце посіла юна вихованка Народного театру пісні «Співаночка».

Варна, переможне місце посіла юна вихованка Народного театру пісні «Співаночка».

Другий цьогорічний Міжнародний багатожанровий фестиваль проходив неподалік курортних Золотих Пісків із 21 по 27 червня.  У фестивалі «Світ, Мистецтво і Море» взяло участь понад 1000 виконавців більш ніш із 15 країн світу.

Позмагатися в конкурсі на кращу вокальну пісню приїхала й 13-річна тернополянка Дарія Жук. Для дівчинки перший міжнародний сольний виступ став переможним. Дарина посіла друге місце у віковій категорії дітей 12-15 років, чим неабияк потішила батьків та свого керівника – викладачку вокалу зі «Співаночки» Людмилу Стельмащук.

- Моя дочка вже третій рік їздить на цей конкурс до Болгарії – два роки у складі театру «Співаночка», а цього року окремо як сольна виконавиця. Колектив «Співаночка», який уже 4 роки відвідує моя Даринка, раніше вигравав гран-прі у Києві, Вінниці, посідав призові місця в Болгарії. До цьогорічного конкурсу донька готувалась інтенсивно – 3 заняття вокалу в тиждень плюс щонедільні індивідуальні заняття з викладачем. Для Даринки це перша особиста перемога, і я дуже пишаюся дочкою, - зазначив батько Дарії Жук суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Андрій Жук .

Андрій Володимирович також додав, що разом із дружиною Людмилою морально та матеріально підтримує дочку в її вокальних успіхах. Батьки й надалі сприятимуть тому, щоб Даринка брала участь у подібних конкурсах та підкорювала вокалом нові вершини.

19239403 404555189938764 1618412051 n

Анна Семенків

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ