Читайте нас в соціальних мережах

"Собаки не відгризали голову жінки": тернопільські волонтери звинувачують журналістів і поліцію у брехні?

Понеділок, 23 січня 2017 15:30
У пенсіонерки стався серцевий напад і собаки не відгризали бідолашній голову. Про це стверджують волонтери, які на вихідні навідалися до на хутір Шаварівка неподалік Тернополя, де стався трагічний випадок з літньою жінкою.

Подробиці цієї історії розповіла у спільноті «Від Тарнополя до Тернополя» Яна Олійник.

«Собачок, окрім покійної бабусі, доглядає іі син, пан Ігор. Він на велосипеді приїжджає їх годувати два рази в день. Тварин їм підкидали, а люди дуже сердечні і вигнати бідолашних не наважувалися. Чоловік дуже плаче і побивається за своєю мамою.

А тепер головне. Ніхто нікого не загриз. Жінка померла від серцевого нападу, голову ніхто не відгризав, а було покусане обличчя. Чоловік пішов шукати маму ще вночі, знайшов в 4 ранку. Біля неї сиділи собачки, які її охороняли», - пише волонтерка.

Далі вона додає, мовляв, місцеві журналісти самі вигадали небилиці про собак-«людоїдів».

«Виникає питання: навіщо було брехати і роздувати таку ненависть до собак? Ми, пересічні люди, з'ясували все за день, а наша жовта містечкова преса мусолила брехню цілий тиждень. Мерзенно. Кинули тінь і на бідного чоловіка, адже в соцмережах з нього зробили вбивцю. Шановні кореспонденти! Справа вашої честі - написати правду…», - йдеться у пості пані Яни.

Слідуючи логіці тернополянки, вина місцевих ЗМІ в «надуманих фактах». Втім, про даний інцидент журналісти дізналися з прес-конференції, яку дав на початку минулого тижня начальник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол. То за ким же правда? За захисниками тварин, чи поліцією, співробітники якої бачили обезголовлений труп жінки та покусане тіло?

Пропонуємо вашій увазі уривок з прес-конференції Олександра Богомола:

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #24 Галина 26.01.2017, 14:18
Люди подумайте ліпше про тих хто себе не може захистити -це тварини собаки кішки які розуміють набагато більше чим ми люди .Може варто уже не лаяти собак а на оборот ім помогти .А то чомусь всі проти бездомних собак а може варто задуматись для себе -А що я зробив і чим поміг ті тварині ???Всі ми імо пємо гріємось а вони день і ніч на вулиці на морозі без іжі .Задумайтесь і почніть робити добрі справи поки не пізно .Хто не любить іх то нехай хоть не шкодить ім то буде дуже гуманно .
Скарга
+2 #23 Тарас 25.01.2017, 18:49
чому газета "20 хвилин" подає на загал неправдиву інформацію?
Була стаття про пітбуля, який покусав "сенбернара"
Якого в біса сенбернара якщо це був алабай??
А тепер ви, "компетентні" журналюги пишете статтю про те, що вас звинувачують у брехні?
Чому вам повинні вірити, якщо ви подаєте неперевірену інформацю?

Я більш ніж впевнений, що правда на боці волонтерів.
А ваша редакція та директори краще б перевіряли уважніше кого вони беруть на роботу та чиї статті подають в ефір!
Бо це називається "чули дзвін та не знають де він"!
Скарга
+1 #22 Марина 25.01.2017, 10:35
Вита,всех собак в городе кормят -люди! И они живут среди людей! А в поле я одна не хожу,чтобы кого то там встретить! А смысл того,что Вам написала,это если Вам мешают бездомные животные,люди,б ольные начальники и правительство! То ответ таков! Не воровать в мэрии на стерилизацию! Не воровать,а построить приют и позаберать животных в приюты! Для бездомных людей тоже приюты! А для больных людей,психиатри ческие клиники! Я Вам предлагаю гуманные методы!!! А травите Вы дома тараканов и мышей! Разницу надо видеть!
Скарга
0 #21 Віта 25.01.2017, 10:34
З одного боку гуманізм і всі справи Іро, але тут я вас підтримую закон про відрубування руки при кражі не помішав би або страти як в інших країнах коли вчинив злочин (та хоч і економічний) для нас було б прикладом. Бути занадто гуманними теж не добре, є такі випадки що вбивця людину навмисно вбив а йому 10 років,а він вийде і ще вбє, таких треба на довічне бо вони небезпека, а от нас ні трошки посидів розкаявся і давай далі за своє. Ніхто нічого не боїться "втратили все святе" бо знають шо нічо не буде за то. Є такі люди яким робити і вбивати кайф приносить це теж не нормально. Це теж не добре але є не виправимі просто які нищать все і дітей і старших людей та інших такі теж виправдання не мають і не ВИПРАВЛЯТЬСЯ НІКОЛИ.
Скарга
+1 #20 Віта 25.01.2017, 10:21
Я не захищаю тих людей які викудують собак ця вся біда через них,вони собаку викинули а іншим потім проблем.В мами моєї 2 такі живуть, нормальні собі песики. Але чи захотіли б ви зустрітися з собакою яку викинули в полі яка ні їжі ні людей довгий час не бачила ? Вони розумні істоти але людей не бояться, вовк і то боїться хоча рахується небезпечним, цікаво чи забрали б ви такого хорошого песика?! Навіть тигр чи ведьмідь раз нападе і потім буде робити це завжди, людина теж якщо скоїть злочин раз, робитиме, так іще (крастиме і т.д). І невідомо які наслідки будуть після такої зустрічі, бо я таких бачила і нічого доброго і дружелюбного як в інших собак в таких істот вже нема, бо собака це друг людини, а частина бродячих істот того вже не має.
Скарга
+1 #19 Іра 24.01.2017, 21:44
Я не хамло! Це ви вже людиська перегинаєте палку! Самі поплодите собак, а потім би тільки знищували все живе! !!!!! Люди вбивають, гватлують щодня! Може і їх труїти????? Та ні одна тварина не зробить таке , на шо здатна саме жорстоке створіння на землі -людина!
Скарга
+4 #18 Марина 24.01.2017, 21:29
Собаки это домашнии животные,а не дикие! Им место не на улице,а дома или уж в приюте! Или хотя бы хорошо стерилизовать! Но ведь это надо финансировать!! ! А наши где там...
Скарга
+1 #17 Марина 24.01.2017, 21:25
Вита и Мыкола в цивилизованных странах решают проблему так: Не воруют бюджет,а открывают Хорошие приюты для животных! И так нет бездомных животных! А не как дичь травить сразу! Развивайтесь!!! !!!!!!! Меня интересуют миллиарды,котор ые воруют! Вот и поэтому нет хорошей стерилизации и нет приюта!!! Вот где весь ответ на ваш вопрос!
Скарга
-2 #16 микола 24.01.2017, 21:09
Кончені собаколюби!!! Щоб вас ті пси кожен день кусали! Дибіли!
Скарга
0 #15 Віта 24.01.2017, 20:45
Жорстокі, моя бабуся літня жінка йшла з церкви до дому і собака з кущів вибігла і ззаду вкусила і відірвала кусок мяса, це добра собака ? Таких тре захищати ??! А то що в старших людей рани не гояться ще й собака скільки мікробів має. То людині ноги лишатися старшій ? Чи мене покусали я собак з дитинства любила і вдома маю не всі тварини погані але більшість безпритульних це загроза. А ви Іро хамло, а таких не поважають і не люблять, бо я нікого не ображала. Бо якби собаки ге кусали дітей в мому дворі і ре кидались на мене з 2х місячним малюком на руках. Що інакше казати якщо в тої тварини не всі вдома?
Скарга
+1 #14 Роман 24.01.2017, 18:55
мене дико обурює дана стаття.
Читаю і дивуюсь нашій владі. Чому наша держава займається відкрито кажучи "фігньою".
Іванна писала про Євробачення і країну з безпритульними собаками. Повністю підтримую її.
Насамперед, нехай наша вельмишановна влада, наші вельмишановні чиновники займуться таким питанням, як допомога літнім людям. Люди помирають від того, що дорогі медикаменти, тому не кожен може себе ними забезпечити. В країні триває війна вже який рік, а вони вирішили зайнятись безпритульними собаками. Де логіка?
Я не є захисником безпритульних тварин. Та на мою думку це все робиться з тією метою, щоб відвернути увагу від очевидних проблем в країні.
Логічно подумайте, якою має бути собака, щоб відгризти голову людині. То чому ж ці "людоїди" зупинились на тому, що відгризли голову. Адже, наскільки відомо, поблизу не було людей, а тому й помішати їм не міг ніхто.
Скарга
-3 #13 Іра 24.01.2017, 15:04
Здичавіла Віта ти, йди і застрілись.
Жінки! вам має встидно бути таке писати! І діти такіж виростуть жорстокі!
Скарга
-5 #12 stas 24.01.2017, 11:23
Далеко не всі активісти захисту бродячих собак роблять це з доброти. Для багатьох це є нав’язливою ідеею. Такі люди заради «щастя» своїх підопічних готові і на брехню, і не тільки. І для таких те що час від часу гинуть люди – нормальна плата суспільства за їх «доброту».
Була кілька років тому гучна історія про те як від рук «догхантерів» у Севастополі дівчинка загинула.
Скарга
-5 #11 Віта 24.01.2017, 11:15
За кордоном купу меценатів є які відкривають притулки самі, держави не настільки таким переймаються, якщо ви так за собак то не грійте дупу біля монітора і захищайте шукайте шляхи і ніхто їх не вбиватиме, бо наша держава про людей не думає скільки старших людей вмирає бо нема грошей ні на лікування ні на банальні ліки, а ви за песиків боїтеся. Тому захищайте вам ніхто не забороняє а не сидіть в інтернеті і пиші " бідні песики, вони з нікому злого не зробили нічого", хоч від чогось буде толк, а то тільки на словах захисники, і ше умнічають і хамлять в коментарях. Ви робіть щось або не створюйте видимість, що ви такі добрі і то лише на словах!
Скарга
-6 #10 Віта 24.01.2017, 11:01
Собаки які не живуть з хазяїном дичіють і крапка. І ніколи не можна таким довіряти, в мене сусідній підїзд такого доброго пса прикормили який коли я йщла з немовлям коли стемніло кинувся кусати за ноги.А сусіди, та ні та вона добра, а що я чи моя дитина зробила їй якщо ми собі просто йшли з прогулянки. Таких собак які стайками бігають стріляти треба бо вони вже здичавілі, немає місця такому де ходять дітки і вакцини від сказу навіть нема. Колись собак приручали а зараз деградація назад побавились викинули і тепер кучу озлоблених собак на вулицях.
Скарга
0 #9 Марина 24.01.2017, 10:07
Иванна правильно пишет! Случайно нажала ей на отрицание...
Скарга
+9 #8 Іванна 24.01.2017, 00:44
а де ж фото-, відеодокази того, що жінці справді відгризли голову?
Це найлегше звинувачувати тих, хто не зможе себе захистити.
Чомусь за останні місяці в Україні масово "подуріли" безпритульні собаки(зі слів окремих людей). Проте я жодного разу не бачила, щоб ці собаки накинулись на людину. Ну гавкають собі. Ну то й що?
Не лізьте до них, не провокуйте- і вас не зачеплять.
Зараз українці готуються до Євробачення. Приїдуть європейці подивитись на країну, яка так наполегливо йде в Євросоюз. А тут на тобі- безпритульні собаки. А це зовсім не входить в плани нашої дорогої, шанованої влади. Потрібно ж якось "вирішувати" цю проблему. Бо ж як так, країна рветься в ЄС, а елементарне питання з безпритульними собаками не можуть вирішити. От вони і вирішили в такий спосіб позбутися безпритульних тварин.
Краще б гроші на притулки виділили,вирішу вали б це питання гуманним способом. Від цього толку більше було б.
А так: яка влада- така й країна. Страждають люди, страждають тварини. Все як на долоні. Отаке от "лице" нашої держави. Робіть висновки, шановні.
Скарга
+1 #7 Яна 23.01.2017, 23:43
767,я в кущі не втікаю як Ви кажете..
Вибачте перш ніж писати статтю я думаю журналісти б мали поцікавитися що до чого.
Я елементарно постом поділилася Тай все А вони пишуть що я когось звинувачую,(((
Скарга
-2 #6 Іра 23.01.2017, 23:43
тоді чому журналісти не відповідають за свої брехливі слова?
Скарга
-1 #5 767 23.01.2017, 23:34
Яна, ну то перше, ніж щось постити - подумайте про наслідки. За слова треба відповідати, а ви вже раз і кущі!? то нащо ж людям мозги пудрите? скажіть прямо: собак шкода, а не видумуйте небелиці.
Скарга
+1 #4 Яна 23.01.2017, 23:27
Доброго вечора!
Взагалі то я тільки постом поділилася А не так як Ви пишете в статті!!!
Що я розповіла у свому пості,Ви перше уточнюйте і перевіряйте перш ніж писати і ліпити моє ім'я!!!
Скарга
+2 #3 Іра 23.01.2017, 23:09
дістали всіх такі курки як ти людмила! Тільки те і вмієш шо кудкудакати!
Скарга
+8 #2 Ігор 23.01.2017, 22:52
А ти людмила допомагаєш дітям? чи свою жирну сраку тільки грієш об крісло сидячи за компом?
То от сиди грій і мовчи
Скарга
-17 #1 людмила 23.01.2017, 17:45
ті захісники тварин вже всіх дістали з своїми собаками.Шановн і ,,захисники,,ви не хочите часом переключитися на захист бездомних дітей,чи у вас співчуття тільки до собак
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ