Читайте нас в соціальних мережах

Скандальна тернопільська суддя допомагає «перевертням у погонах» поновлюватися на посадах

Вівторок, 27 вересня 2016 15:33
Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Чепенюк Ольга Володимирівна, схоже, «впала у немилість» місцевих громадських активістів, які пам’ятають її ще з часів Майдану, коли та забороняла громадські зібрання.

Зараз скандальна суддя зайнялася «благодійністю» - масово повертає на посади екс-правоохоронців, які не пройшли переатестації. Про це повідомляють активісти ВО «Автомайдан».

«З 2012 року вона працює у Тернополі суддею, до цього працювала помічником судді на Волині, звідки сама й родом. З часу призначення суддею у Тернополі і до 2015 року Ольга Володимирівна бомжувала, адже згідно декларацій у Тернополі житло не винаймала, а власного немає.

У 2013 році суддя Чепенюк О. В. відзначилися тим, що в супереч більшості населення Тернопільщини не поділяла поглядів Майдану, а відтак судовими рішеннями обмежувала права на мирні зібрання. Сьогодні Ольга Володимирівна продовжує працювати суддею як і ряд інших суддів, що увійшли до чорного списку Майдану.

Більше того Суддя Чепенюк віднайшла нове хобі, тепер всупереч волі громади, вона відновлює на роботі колишніх мєнтів, яких атестаційні комісії Тернопільщини звільнили у зв’язку з їх невідповідністю займаним посадам, причетністю до корупційних схем та банальною тупістю», - пишуть на сторінці ВО «Автомайдан» в мережі «Фейсбук».

Так, за інформацією громадських активістів, першим «з легкої руки» судді на посаді поновився Юрчак Валентин Михайлович – начальник Чорківського райвідділу міліції. Сам він за час роботи в міліції особливого майна не нажив, володіє невеличкою квартирою у Чорткові, автомобілів його родина немає. Проте у процесі атестації стало зрозумілим чому.

«Юрчак проявив повне незнання законів та нерозуміння процесу переатестації в країні. «Покровителі» допомогли йому відновитися на посаді, адже декому вигідно щоб у новій поліції залишалися старі, тупі мєнти», - пишуть «автомайданівці». - Ще один чортківський міліціянт – на черзі до судді Чепенюк, проте Ольга Володимирівна взяла паузу.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ