З власних джерел «Тернополяни» дізналися, що директором підприємства став Роман Богданович Мельник.
Судячи з повідомлень в мережі Інтернет, він має досвід роботи у цій сфері, адже свого часу очолював Деренівський елеватор.
Основним напрямком діяльності Тернопільського комбінату хлібопродуктів є надання послуг із приймання, доведення якості до базисних кондицій, зберігання і відвантаження зерна та переробки його на борошно.
Загальна робоча зернова місткість КХП складає 40,7 тис. тонн, в тому числі елеваторна – 31,6 тис. тонн, складська – 9,1 тис. тонн.
Основні культури зберігання: пшениця, жито, кукурудза, ячмінь, ріпак.
Переробні потужності млинзаводу філії складають 39 тис. тонн борошна в рік.