Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські «тріодівці» вибралися на дах багатоповерхівки… задля патріотизму (відео)

Неділя, 22 травня 2016 18:22
Швидкими темпами поширюється відеоестафета «#Free Ukraine 25», що приурочена до 25-ї річниці Незалежності рідної України. До неї вже встигли приєднатися тисячі патріотів з різних куточнів нашої держави - від маголо до старого. Не виключенням стали і тернополяни, серед яких учасники колективу з Тернополя «Тріода». 

Відтак, солодкоголосі хлопці вибралися на дах місцевої багатоповерхівки, де виконали національний гімн. За словами «тріодівців», їм естафету передав колектив Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка.

За умовами челенджу «#Free Ukraine 25», протягом 8 днів слід відповісти на заклик виконати Гімн України. Якщо хтось порушить умови, то повинен зробити щось хороше для України і викласти це в мережу Інтернет.

«Тріода» із поставленим завданням впоралася. Відтак, співоче тріо в свою чергу передало естафету далі. Заспівати національний гімн вони закликали переможця «Голосу країни» Івана Ганзеру, гурт «Ефіра» (Чикаго) та колектив радіостанці «Ух-радіо». Останні, до слова, вже встигли відповісти на виклик та звернулися до депутатів тернопільської міськради – тепер вони повинні або співати, або робити добру справу на благо країни…



Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ