Саме хрін є одним з найголовніших інгредієнтів у традиційній страві, яку вже давно полюбили українці – цвіклі, бурячки, або по-простому – буряк з хроном. Цвіклі — польська гостра страва, що готується з відвареного столового буряка, хрону та прянощів. Подається до ковбаси, шинки, холодцю, страв з м'яса чи риби, які завжди є на столах у Великодні свята.
- Червоного буряка у нас достатньо, а от хрону – обмаль. Закликаємо тернополян підсобити даним продуктом, адже 28 квітня волонтери вже вирушають на схід. Будемо вдячні, - просять волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО.
За більш вичерпною інформацією телефонуйте на “гарячу” лінію: (097)2-055-055 або приходьте на вул.Збаразьку, 16 (гуртовня “Галант”).