Читайте нас в соціальних мережах

19-річний хлопець, якому на Тернопільщині проломали череп, помер в лікарні

Середа, 27 січня 2016 17:12
Вчора у лікарні №3 міста Тернополя перестало битись серце 19-річного Віталія Зайця, якого побили у Кременці ще наприкінці листопада. Батьки надіялись на чудо, але ані молитви, ані зібрані з народу гроші не допомогли.

Вся ця історія надзвичайно заплутана, кажуть батьки загиблого. Сам юнак – мешканець Львівщини, а на Кременеччині навчався у місцевому виші. 24-го листопада його сильно побили в райцентрі, після чого у нього діагностували множинний пролом черепа.

Медики на контакт з родиною хлопця не йшли, сам Віталій впав у кому майже на 2 місяці. Спочатку лікарі переконували родичів, що травмувався молодик від того, що перепив і сам впав з метрової висоти. Цю версію спростував сам потерпілий, коли на деякий час вийшов з коми і розповів про побиття.

Правоохоронці також не відразу відкрили кримінальне провадження і навіть називали стан Віталія «алкогольною» комою. І лише після візиту батьків заяву зареєстрували в поліції і розпочали збір документів для проведення судово-медичної експертизи. Її, до слова, почали робити лише декілька днів тому, тож висновок щодо обставин травмування юнака родина отримає ще не скоро.

Та і він, кажуть згорьовані батьки, не допоможе повернути їхнього сина. Львів’яни обурені такою халатністю лікарів, які неправильно встановили діагноз і співробітників поліції, котрі чомусь не беруться за розкриття злочину. Сім’я Заяць все ж сподівається на те, що винуватців смерті їхньої 19-річної дитини буде знайдено і вони понесуть кримінальну відповідальність за скоєне.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ