Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни знову штурмують«Ідея Банк» (фото)

Понеділок, 04 січня 2016 18:12
Не зважаючи на 15-градусні морози тернополяни знову атакують «Ідея Банк».

Натовп, який сягав далеко за межі відділення, журналісти побачили сьогодні, 4 січня, на вул. Руській.

«Планую їхати до Польщі на закупи. Знаю, що там саме почався сезон новорічно-різдвяних знижок. Пригадую, що у минулому році ажіотаж біля банків був через мобілізацію. Сьогодні бачу, що в черзі багато жінок. Але й чоловіки збираються закордон на роботу, адже з нинішніми цінами на українську зарплату не проживеш», - розповідає пані Ірина.

  Додамо, що черги у банках, коли Консульський Відділ Посольства Польщі у Луцьку, який обслуговує і Тернопіль, почав діяти за зміненою системою реєстрації відвідувачів. Попередньо оплатити послуги пунктів прийому візових анкет тепер можна лише у банках із польським капіталом. Таких в Україні два – Кредобанк та Ідеябанк. Із ними підписані і відповідні угоди про обмін персональними даними, бо ці банки видають персоніфікований код, прив’язаний до паспортних даних заявника.

При оформленні коду треба надати касиру банку паспорти громадянина України внутрішній і закордонний. Персональні дані наступного дня передають у візовий центр. Після цього можна або зателефонувавши до кол-центру, або заповнивши форму на веб-сайті візового центру, зареєструватись для отримання візи. Завдяки таким нововведенням черги у візовому центрі зменшились, а недобросовісних посередників поменшало.

lvkfUOZJD6I

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ