Читайте нас в соціальних мережах

Дружини тернопільських бійців знялися у фотосесії для календаря на 2016-ий рік

Понеділок, 16 листопада 2015 14:19
Підходить до завершення створення тематичного календаря на 2016-ий рік, в якому моделями виступили дружини захисників з Тернопільщини. Проект має благодійний характер – за виручені від продажу календарів кошти, волонтери планують закупити необхідні для фронту речі.

Календар матиме назву «Люблю, чекаю», його прикрасять ті, хто просинається і засипає з думкою і молитвою за своїх коханих чоловіків.

- Багато з дружин бійців не просто мовчки чекають додому своїх героїв, але й активно допомагають нам, волонтерам, - розповідає тернопільська активістка та відома волонтерка Лілія Мусіхіна. – Вони плетуть сітки, шиють балаклави, чохли на каски, термобілизну. Тобто – беруть безпосередню участь у захисті України в тилу.

За словами організаторів благодійного проекту, календар вийде українською та англійською мовами – частину їх спробують продати закордон. Крім того, будуть видрукувані плакати і бігборди із зображеннями простих історій дружин тернопільських бійців. Наразі ж найбільшою проблемою залишається фінансування – тривають пошуки оптимально дешевої ціни друку календарів, адже заощаджень у волонтерів немає – усі кошти вони витрачають на щоденну допомогу тим, хто зі зброєю в руках захищає Україну і її майбутнє на сході.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ