Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

Тернопільській «Фірі» участь у «Х-факторі» нагадала пологовий будинок і армію (відео)

Неділя, 01 листопада 2015 12:17
Колоритний тернопільський гурт «Фіра» за крок від фінішної прямої покинули телепроект «Х-фактор».

В одинадцятому випуску шоу Х-фактор 6 - учасники подолали фінішну пряму і фінальний етап тренувального табору . Одинадцятий ефір шоу відкрила категорія  «Колективи», яка дісталася солісту гурту «Бумбокс»  Андрію Хливнюку

Першими перед суддями виступила група Sparkle . Дівчата виконали ліричну композицію , яка не залишила суддів байдужими. Наступними продемонстрували свої вокальні дані учасники групи «Фіра». Вони заспівали народну пісню «Кучери». Номер вийшов емоційним і колоритним . Однак після виступу останнього колективу EPOLETS – тернопільському гурту довелося покинути телепроект.

Хливнюку довелося дуже непросто - він ніяк не міг визначитися , кому їх колективів дати шанс пройти далі. У результаті Андрій поміняв групу Фіра на EPOLETS . Колектив Фіра покинув шоу.

Не зважаючи на це тернополяни зізнались, що відчувають себе частиною Х-фактору. Для них це неймовірні емоції. Наприклад для солістки гурту Ірини участь у шоу нагадала пологовий будинок – де треба рано вставати і цілий день переживати, а для її чоловіка Сергія – армію.

Відео з виступу можна переглянути за посиланням

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар