Зокрема Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму гідно представило Україну на міжнародній арені, взявши участь у престижному конкурсі «Біле золото Червії» (Oro Bianco di Cervia), що відбувся в Італії.
У центрі презентації – туристичні маршрути Тернопільщини, локальні продукти та сучасні гастрономічні інтерпретації регіональної кухні.
«Проєкт привернув значну увагу міжнародної аудиторії завдяки вдалій комбінації історичного контексту, кулінарного колориту та інноваційного підходу до розвитку гастрономічного туризму. Керівниця проєкту – майстер виробничого навчання закладу Наталія Явор, яка очолила команду, що готувала та презентувала гастрономічний маршрут регіону. Вітаємо колектив училища з міжнародним визнанням та достойним представленням України на світовій кулінарній мапі», - поділилися у міськраді.