Читайте нас в соціальних мережах

Ексочільника Комуністичної партії України Петра Симоненка оголосили в розшук

Неділя, 21 січня 2024 14:30
Ексочільник Комуністичної партії України Петро Симоненко перебуває у бігах.

Міністерство внутрішніх справ України оголосило у розшук колишнього очільника уже забороненої Комуністичної партії України Петра Симоненка.

На сайті МВС офіційною датою зникнення особи, яка переховується від слідства, вказано 19 серпня 2023 року.

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України повідомила Петру Симоненку про підозру в закликах до повалення державної влади та виправдовуванні російської агресії.

За версією слідства, під час окупації Київщини Петра Симоненка, за його ж проханням, «евакуював» спецназ рф. Вивозили через територію Білорусі, звідки він згодом переїхав до росії.

В рф Симоненка призначили заступником голови «Центрального комітету міжнародного комуністичного об'єднання».

Коментарі  

0 #2 Shura81 22.01.2024, 11:41
Чергове полювання за привидами. Цим треба займатися після закінчення війни, а не витрачати час, ресурси та папір на безглузді заходи. Проте напевно ніхто вже не вірить в позитивні результати, тому таким чином тільки вислуговуються. Але ніякого відношення до реальної роботи ці розшуки не мають.
Скарга
+1 #1 Григорій 21.01.2024, 15:08
А були часи! Пригадую, як нинішні п'ятидесятирічн і свідоміти свго часу лизали дупу Симоненкові. Досить згадати пана Турчинова, який 1987—1990 років — секретар райкому комсомолу, потім — завідувач відділу агітації та пропаганди Дніпропетровськ ого обкому комсомолу.
І так кожен політик, кого не торкнись.
Тепр, іуди, відреклись, бо немає зиску. Якщо завтра до влади прийдуть комуністи - ці потвори перші відновлять свої комуністичні квитки.
Отакий ми народ, українці!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ