Читайте нас в соціальних мережах

Нічна атака дронами на Львівщину: що відомо?

Субота, 18 березня 2023 10:11
Три безпілотники вночі влучили в нежитлові приміщення у Яворівському районі на Львівщині. росія актувала сусідню область дронами-камікадзе.

 

Загалом область атакували шість дронів-камікадзе типу Shahed 136. Про це повідомив ерівник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«росіяни випустили 6 БПЛА по Львівській області. Три збили наші Сили ППО. Дякую ПвК "Захід". Ви врятували багато життів і багато людського майна. Це було дуже складне завдання, адже дрони летять низько», – зазначив Максим Козицький.

Ще три безпілотники влучили в нежитлові приміщення у Яворівському районі. Приміщення пошкоджені. Постраждалих, на щастя, немає.

"Дякую всім, хто розуміє, що під час повітряної тривоги і до офіційних повідомлень не можна публікувати точні координати, де ви чуєте звуки нібито вибухів, знімати й поширювати фото та відео. Бережіть себе і близьких. Чим більше ворог казиться, тим ближче наша перемога", – додав голова Львівської ОВА, подякувавши усім, хто не проігнорував небезпеку.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ