Читайте нас в соціальних мережах

Українська співачка стала володаркою премії Music Moves Europe Awards

Середа, 25 січня 2023 11:44
Jerry Heil стала переможницею премії Євросоюзу Music Moves Europe Awards.

Українська співачка виграла нагороду в номінації Public Choice Award.

Нагородження відбулося 19 січня у Нідерландах, на фестивалі Eurosonic Noorderslag у Гронінгені. Ведучою була ще одна українка – виконавиця Alina Pash.

"Дякую кожній людині, яка голосувала за мене! Крок за кроком прокладається шлях для українських музикантів в світ! Україна звучить! І нас чують", прокоментувала перемогу Jerry Heil у своєму "Інстаграмі".

Зірка зізнається, що її ім'я назвали в самому кінці, коли вона вже й не очікувала його почути.

"Я майже зневірилася, просидівши до кінця нагороди, і вже вигадувала іншу промову – що я скажу команді, щоб вони не засмучувалися. І тут витягують моє ім’я, хтось починає кричати, я ніби чую, що оголошують мене, але перевіряю – дивлюсь на екран.. і нарешті усвідомлюю: дівчинко, ти в Гронінгені, твоя пісня українською мовою номінована в найпрестижнішому конкурсі, організованому культурним департаментом Євросоюзу, твої слухачі такі потужні, що привели тебе до перемоги в конкурсі, де декілька років тому перемогла Дуа Ліпа, яка надихає тебе", – поділилась співачка.

Окрім нагороди Jerry Heil  отримала 5 тисяч євро.

Music Moves Europe Awards – це премія ЄС для музичних виконавців, які задають музичні тренди в Європі. У 2021 році аналогічну нагороду в тій же номінації забрала українська реперка Alyona Alyona.

325975171_579846003573499_7899418156770677820_n.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ