Читайте нас в соціальних мережах

На кордонах білорусі – дерев’яні муляжі танків

Четвер, 23 червня 2022 13:17
Гра в залякування: у прикордонних з Україною районах підрозділи збройних сил республіки білорусь розміщують дерев'яні муляжі танків.

 

Про це заявив під час брифінгу речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

«Як і раніше, визначені підрозділи білоруської армії у складі до семи батальонів продовжують виконувати завдання з так званого посилення україно-білоруського кордону», - повідомив він і додав: йдеться зокрема про Брестську і Гомельську область.

Зі слів речника МОУ, основні зусилля білоруські військові там зосередили на веденні розвідки, інженерному обладнані позицій, а також охороні ділянки державного кордону. При чому почали залучати туди військовослужбовців строкової служби.

 «З метою проведення заходів оперативного маскування і демонстрації своєї присутності, підрозділи збройних сил республіки білорусь розміщують в прикордонних з Україною районах дерев'яні муляжі танків», - відзначив Олександр Мотузяник.

Триває також перевірка бойової готовності у збройних силах республіки білорусь, яка продовжуватиметься орієнтовно до 25 червня. Разом з тим, загроза завдання з території республіки білорусь ракетних ударів по території України наразі все ще зберігається.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ