Читайте нас в соціальних мережах

«Якщо не ти, то хто?», — командир морпіхів з "Азовсталі" звернувся до Ілона Маска

Четвер, 12 травня 2022 13:16
У надважких умовах перебувають зараз у заблокованому Маріуполі захисники, які тримають оборону на заводі «Азовсталь». Допомогти їм, як заявило керівництво країни, зараз неможливо.

 

Та ані відважні воїни, ані українці не полишають спроб достукатися всіма можливими шляхами до впливових людей світу цього, аби домогтися їх звільнення з пекла, де вони стоять на смерть.

Командир морпіхів, що б'ються з ворогом на заводі "Азовсталь", Сергій "Волина" Волинський створив акаунт в соцмережі Twitter і першим же повідломленням звернувся до Ілона Маска по допомогу, написавши англійською найважливіше:

"Ілон Маск, кажуть, ти прибув з іншої планети, щоб навчити людей вірити в неможливе. Наші планети знаходяться поряд одна з одною, тому що я живу там, де практично неможливо вижити. Допоможи нам вийти з "Азовсталі" до країни-посередника. Якщо не ти, то хто? Підкажи", - йдеться у дописі Сергія Волини.

Як вже повідомлялося, раніше командир морпіхів вже закликав весь світ допомогти з процедурою "extraction" для військових з "Азовсталі". Просили про це і українські лідери, а також дружини азовців, які зустрілися з Папою Римським і передали йому важливі послання.

Нам же залишається лише чекати і надіятися на диво, адже зараз наші хлопці просто моляться і мужньо відбивають безупинні атаки лютого ворога, який готовий на все, аби знищити їх та похоронити заживо у бетонних підвалах «Азовсталі».

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ