Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільських тренерів відзначив Національний Олімпійський Комітет (фото)

Вівторок, 26 березня 2024 20:00
Відбулося урочисте нагородження тренерів, які підготували спортсменів до IV Зимових Юнацьких Олімпійських Іграх у Канвондо.

Перший заступник голови Тернопільського осередку НОК України Віталій Михайлович Ігнатенко разом з начальником управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОВА Андрієм Човганом та Майстром Спорту України з санного спорту Андрієм Мандзієм провели церемонію нагородження наших тренерів подяками та цінними подарунками від НОК України.

"Вітаємо наших тренерів та дякуємо за сумлінну працю та відданість улюбленій справі, спорту та Батьківщині. Роман Михайлович Кучер, Оксана Ігорівна Щербанюк та Тетяна Іванівна Романишин організували на належному рівні підготовку фристайлиста Дмитра Перця! Василь Іванович Нікіфорук підготував Дарину Ільчук, Василь Володимирович Стрільчук тренував Олександра Шовкопляса, Світлана Володимирівна Кравчук підготувала Максима Панчука та Антона Шевчука до участі у іграх! Надія Володимирівна Казмірук готувала Дарину Федорчук, Ілля Вікторович Камоцький підготував Назарія Тесельського! Світлана Євгенівна Крикончук ефективно організувала роботу тренерсько-викладацького складу в підготовці 5-ти спортсменів учасників ЮОІ зі школи", - відзначили у ТОВА. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ