Читайте нас в соціальних мережах

«10 років роботи, поту, крові, недосипання, нерви», - тернополянин Владислав Касіян став чемпіоном світу з кікбоксингу

Неділя, 03 грудня 2023 12:17
З 17 по 25 листопада у м. Альбуфейра (Португалія) пройшов Чемпіонат світу з кікбоксингу за версією WAKO, участь в якому брав і тернополянин Владислав Касіян. У фіналі він добув омріяну перемогу і таки став чемпіоном світу.

 

Як відбувалася боротьба, він розповів на своїй сторінці у соцмережі. За словами Владислава, у нього було 16 людей в категорії з різних країн світу. Тернополянин провів 4 поєдинки, в яких суперниками були спортсмени з Ізраїлю, Казахстану, Азербайджану, а у фіналі –  з Греції.

«Перший бій з представником Ізраїлю. З цим суперником я вже зустрічався на кубку світу де переміг його, також і тут мені вдалось впевнено його перемогти та пройти в 1/4.

В 1/4 мене чекав суперник з Казахстану. Дуже напружений та рівний бій. Але завдяки настановам та заряду від тренера вдалось перетерпіти та забрати своє.

В 1/2 боротьба з представником Азербайджану. Дуже досвідчений та непростий суперник. Завдяки настановам тренера, правильному плану на бій та характеру перемагаю його та виходжу у фінал чемпіонату світу.

У фіналі мені протистояв спортсмен з Греції. На фінал вийшов максимально заряджений та з концентрований, права на помилку не було, на кону стоїть мрія і завдяки заряду та правильному настрою від тренера впевнено перемагаю та стаю чемпіоном світу з кікбоксингу WAKO.

Один з найкращих моментів у житті! Момент чемпіонства! 10 років роботи, поту, крові, недосипання, нерви й ось він – фінальний гонг. І ти чемпіон світу”, – поділився відчуттями Владислав Касіян.

Ми ж вітаємо спортсмена та тренерів із таким вагомим досягненням. Бажаємо нових легких поєдинків, перемог та успіхів у професійному спорті.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ