Читайте нас в соціальних мережах

У ЗУНУ відбувся кіберспортивний турнір (фото) 

П'ятниця, 07 липня 2023 19:30
З 19 по 25 червня у Західноукраїнському національному університеті відбувався кіберспортивний онлайн-турнір з дисципліни Counter-Strike: Global Offensive (формат 5х5) серед студентів університету.

Організатори турніру – студентське містечко ЗУНУ.

Спонсором виступила компанія 2EGaming.

Голова вченої ради Андрій Крисоватий нагородив юнаків грамотами, технікою та комплектуючими до комп’ютерів.

Ці призи допоможуть хлопцям вдосконалювати свої вміння, адже здобувши перемогу в університетських змаганнях юнаки довели, що готові брати участь у турнірах національного, а згодом і міжнародного рівня, наголошують у навчальному закладі.

– Турнір показав, що ви сильні. Ви відважилися і разом з тим ви показали всім, що ви можете перемагати. Я бажаю вам в житті завжди здобувати перемоги. Молодість завжди буде в тренді, а ми - як педагоги, завжди повинні розуміти вас, молодих людей, і підтримувати ваші тренди. Життя - це постійні зміни. Той, хто живе тільки вчорашнім днем, може пропустити майбутнє. От для мене, це є кредо життя. Для мене честь, що саме я вас вітаю як переможців. Тому ми від адміністрації нашого закладу вищої освіти, студентського містечка Західноукраїнського національного університету вітаємо вас й бажаємо не зупинятися на досягнутому,  зазначив Андрій Крисоватий.

За результатами турніру 1 місце здобула команда «HASHIRA». Переможці отримали комп'ютерні корпуси 2E Gaming Spero G2052.

Серед членів команди:

1. Канафар Олег (капітан) – ФКЕПІТ

2. Лозинський Дмитро, ФФО

3. Кіш Максим, - ФКЕПІТ

4. Каракуць Леон ФКЕПІТ

5. Буркацький Олександр ФКІТ

Друге місце завоювала команда «MANDRAJ», юнаки виграли клавіатури 2E GAMING KG345 та килимки для миші 2E GAMING PRO Speed L Black.

1.Сегеда Євген (капітан) – ФКІТ

2.Попович Макар – ФЕУ

3.Кравець Назар – ФКІТ

4.Сарапук Олег - ФКІТ

5.Хмелик Вадим - ФКІТ

Бронзове 3 місце посіла команда «TARAKANS». Комп’ютерні мишки 2E GAMING MG345 та тримачі кабелю 4в1 2E GAMING Scorpio отримали:

1.Сидор Максим (капітан) – ФКЕПІТ

2.Надвиничний Вадим – ФКЕПІТ

3.Козак Назар – ФКЕПІТ

4.Григорʼєв Артур – ФКЕПІТ

5.Романюк Ярослав – ФКЕПІТ.

1688561770 299a3138

1688561524 299a3171

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ