Читайте нас в соціальних мережах

Довбик — найкращий український форвард і один із найкращих у Європі

Четвер, 11 травня 2023 18:04
У навколотопових чемпіонатах українець був би лідером.

Нападник "Дніпра-1" Артем Довбик зміг забити три м’ячі за матч у 19-му турі УПЛ. Наразі форвард збірної України забив 15 м’ячів за цей сезон українського турніру, отримавши найкращий результат за свою кар’єру.

Наступний матч “дніпрян” запланований на 15-те травня проти “Минаю”. Експерти прогнозують впевнену перемогу “Дніпро-1” і на такий результат БК Winline.KZ пропонує коефіцієнт 1.35. Щоб збільшити суму виграшу, слід скористатись вигідними бонусами, які пропонує ця контора.

Крім забитих м’ячів, не можливо не зазначити який вплив здійснює Довбик на хід гри “Дніпра-1”, а вірніше, вклад у результативність команди.

Портал Sportarena підрахувала всі результати Довбика і виявилось, що в середньому на рахунку Артема 0,83 м’ячі та 0,94 результативних дій за матч. “Дніпро-1” забив 37 голів в УПЛ. Середній показник - 2,05 м’ячі за поєдинок. Середня кількість голів Довбика склала 40% від загальної кількості голів команди.

Цей сезон УПЛ являється одним із найбільшою кількістю голів, забитих нападником дніпровської команди: 15 “забитих” за один сезон турніру. Такий результат цілком міг бути досягнутий Довбиком в минулому сезоні, коли нападник забив 14 голів і зробив 5 результативних передач в 17 поєдинках, але тоді УПЛ не була завершено.

Якщо поглянути на досягнення Довбика за останні п'ять сезонів, то можна помітити покращення нападника:кожен новий футбольний рік Артема б’є рекорди попереднього за кількістю забитих м’ячів.

Загальна статистика форварда також вражає: 55 голів і 12 результативних передач у 142 матчах. Середній показник – 0,39 “забитих” за гру та 0,47 результативних дій. Слід додати, що дані форварда у національній команді майже такі ж: 6 голів і 2 передачі в 15 іграх. У середньому 0,4 м’ячі і 0,5 результативних дій за поєдинок.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ