Читайте нас в соціальних мережах

Жабченко міг очолити тернопільську “Ниву”

Четвер, 11 травня 2023 18:01
Він мав змінити Сергія Задорожного.

Тернопільський клуб займає сьоме місце після п’ятого етапу в турнірній таблиці Першої ліги. “Нива” вже встигла зіграти з “ЛНЗ” (1:2 на користь команди з Черкас), “Оболонню” (1:1), “Кремнем” (0:2 на користь команди з Кременчуга), “Металургом”(1:1), “Карпатами”, та матч-відповідь з “ЛНЗ” закінчилась нічиєю. 

Наступний матч запланований на 14-те травня проти “Оболоні”. Дізнатись про фаворита матчу, а також прочитати прогнози на спортивні події можна на сайті “РБ”. Також тут можна знайти, які є найкращі українські букмекерські контори, аби зробити ставку прибутковою.

Тож, слід нагадати, що у грудні “Гірник-Спорт” припинив співпрацю з головним тренером Жабченком. Тому згодом почали з’являтися чутки про можливу співпрацю Жабченка з тернопільським ФК. Додамо, що “Гірник-Спорт” закінчив першу частину сезону на 8-му місці в дивізіоні Б Першої ліги, набравши 8 очок у 14 матчах.

Повідомлялось, що восени обов'язки головного тренера тернопільського клубу тимчасово виконував спортивний директор Сергій Задорожний. Однак тепер цю посаду займає Сергій Атласюк.

"Нива" не планує поки шукати нового головного тренера, а шанс проявити себе в Атласюка буде як мінімум до кінця цього сезону.

Раніше Атласюк був асистентом виконуючого обов’язки головного тренера Задорожного, проте тепер другий зайняв свою минулу посаду – спортивний директор клубу.

Більшу частину професійної кар’єри Атласюк провів у міському футбольному клубі “Тернопіль”. Згодом був футболістом Волочиського “Агробізнесу”, а згодом став тренером тієї ж команди.

Сергій Атласюк продовжив тренерську кар'єру на посаді помічника головного тренера Остапа Маркевича в одеському ФК “Чорноморець”, потім був футбольний клуб Маріуполя. Останнім місцем роботи тренера була тернопільська академія футболу, де він працював тренером-методистом.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ