Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянин Ігор Побер на чемпіонаті у США побив світовий рекорд – підняв на біцепс вагу 100 кг (відео)

Вівторок, 21 березня 2023 11:06
Ігор Побер Ігор Побер
Багаторазовий чемпіон України, Європи та світу з бодибілдингу і пауерліфтингу, тернополянин Ігор Побер став абсолютним чемпіоном світу з строгого підйому штанги на біцепс на турнірі «Арнольд класік 2023» у США.

Він переміг одразу у двох категоріях – у відкритому класі та класі «Мастерс» 50-60 років. Ігор Побер підняв на біцепс вагу 100 кг. Досі ніхто в світі не показував такого результату, пройшовши допінг-контроль.

Як здійснив свою мрію – Ігор Побер розповів «Тернополянам».

– Я з дитинства мріяв стати спортсменом. Оскільки проживав в селі, тренуватися було нелегко. Щоб реалізувати свої мрії, вступив на факультет фізичного виховання у тернопільський педуніверситет. Якщо дуже хотіти, то мрії здійснюються! Завдяки спорту я об’їздив весь світ,– зазначив чемпіон світу з строгого підйому штанги на біцепс Ігор Побер.

Спортсмен каже, планує завершувати спортивну кар’єру, тож вирішив зробити це доволі гучно.

– Все-таки вік дає зрозуміти, що скоро треба завершити спортивну кар’єру. Я хотів зробити це на такому престижному турнірі. Мріяв виграти свою 125 категорію. Так, мій результат став найкращим у світі серед атлетів, які здають допінг-контроль. Недавно у нас був прямий ефір з президентом федерації, який підтвердив, що все нормально, мої кубки скоро передадуть поштою в Україну, – поділився Ігор Побер.  

Разом із кубками Ігорю Поберу також відправлять штангу для підготовки до наступних чемпіонатів. Спортсмен жартує, що з новим спортивним обладнанням тепер йому доведеться ще довго тренуватися.

Ігор Побер також розповів, що атмосфера чемпіонату була неймовірною. Зал гучно підтримував його, усі голосно кричали «Слава Україні»!

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 Григорій 26.03.2023, 18:57
Пропоную створити штурмовий батальйон із депутатів Верховної зради. Ігор Побер теж має там бути . Це буде справедливо. Ще б п'яного лавочника Порошенка разом із синами туди відправити. Рашисти від одного виду цих горе-вояк здавалися б у полон.
Скарга
+1 #1 Правда 26.03.2023, 09:40
А може пора державу захищати на фронті, а не сидіти в Америці, а то сидів у ВР набрав і тепер сидить та тратить гроші в Америці. Хренів патріот.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ