Читайте нас в соціальних мережах

За лічені хвилини в Італії стартує Кубок світу з біатлону: де вболівати за тернопільських спортсменок?

Четвер, 19 січня 2023 15:11
З хвилини на хвилину розпочнеться жіночий спринт Кубка світу в італійському Антхольці. Серед п’яти біатлоністок, які представляють українську збірну, три – тернопільські спортсменки.

 

Так, сьогодні, 19 січня, 0 15:30 год. жіноча спринтерська гонка відкриє шостий етап Кубка світу-2022/23 в Антхольц-Антерсельві.

Склад збірної України:

21.  Олена Білосюк

35.  Юлія Джима

42.  Анастасія Меркушина

59.  Анна Кривонос

83.  Олександра Меркушина.

У порівнянні з попереднім етапом у Рупольдингу, до заявки не потрапила дебютантка Кубка світу Любов Кип'яченкова. Її замінить Олександра Меркушина, для якої цей етап стане другим у кар'єрі на такому рівні. Дар'я Блашко, хоч і присутня в заявці, першу гонку пропускатиме через стан здоров'я.

Першою серед українок стартуватиме Олена Білосюк, яка вийде на трасу 21-ю. У другій групі розпочнуть змагання Юлія Джима (35-ий номер) та Анастасія Меркушина (42), у третій – Анна Кривонос (59). Останньою вийде на старт Олександра Меркушина (83).

Етап Кубка світу в Антгольці стане останнім перед чемпіонатом світу 2023 у Обергофі. Зазначимо, що шостий етап Кубка світу в Антгольці триватиме з 19 по 22 січня.

Вболівати за наших біатлоністок на Кубку світу в Італії можна, доєднавшись до трансляції на «Суспільному» - ТУТ.

Додати коментар