Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська «Галичанка» поступилася вінницькому «Добродію» у Суперлізі-Дмарт: 3:0

Субота, 03 грудня 2022 16:18
Четвертий день п'ятого туру Чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд завершився перемогою вінничанок з ВК "Добродій-Медуніверситет-ШВСМ", які переграли тернопільську «Галичанку-ЗУНУ» з рахунком 3:0 (25:10, 25:18, 25:22).

 Напруженою цю боротьбу навряд можна би було назвати, адже найцікавіше було хіба що у заключному сеті, коли тернополянки були максимально близькі до того, аби обійти суперників. Та «Добродій» виглядав значно впевненіше, про що свідчать очки.

Своє домінування вінницькі волейболістки встановлювали у дебюті кожного сета, а у стартовому віддали тернополянкам лише 10 балів. У другому "Галичанка-ЗУНУ" взяла вже 18, але й у цій партії за великим рахунком "Добродій" впевнено контролював перебіг подій на майданчику. У третьому сеті суперники «Галичанки» дещо ослабли і стали поступатися їм, зрівнявши рахунки. Однак бомбардири ВК "Добродій-Медуніверситет-ШВСМ" поставили «крапку», встановивши заключну перемогу і тут.

Варто зазначити, що перед цим протистоянням команди у турнірній таблиці розділяли одразу 18 залікових пунктів, тож у ролі явного фаворита виступав клуб із Вінниці, інформує Професіональна волейбольна ліга України. Перемога вінничанок дозволяла їм наздогнати "Аланту". Схожу мотивацію мала і "Галичанка": її успіх дозволяв зрівнятися за набраними очками зі "Збірною України U-17".

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ