Читайте нас в соціальних мережах

Конкурс малюнків до Дня Святого Миколая на спортивну тематику стартував на Тернопільщині

Четвер, 24 листопада 2022 12:15
У Тернопільській області розпочався обласний дитячий конкурс малюнка до Дня Святого Миколая на спортивну тематику.

Захід, приурочений до Дня Святого Миколая, відбуватиметься у рамках реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

Через малюнок юні учасники мають змогу висловити своє ставлення до занять улюбленим видом рухової активності та видом спорту.

Конкурс стартував 21 листопада і триватиме до 12 грудня 2022 року. Його головна мета – популяризація здорового способу життя та привернення уваги підростаючого покоління до занять руховою активністю.

Участь у конкурсі можуть брати діти у вікових категоріях: автори робіт віком до 8 років; автори робіт віком від 9 до 12 років.

Усі роботи, які подаються на конкурс, мають бути авторськими. Малюнки повинні бути виконані власноруч, без допомоги інших осіб та відображати спортивну тему.

Організували конкурс управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Переможців та призерів обласного дитячого конкурсу малюнка до Дня Святого Миколая на спортивну тематику нагородять медалями, сувенірною атрибутикою та призами.

Ознайомитись детальніше з умовами проведення конкурсу можна на сторінці організаторів за посиланням ТУТ. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ