Читайте нас в соціальних мережах

«Прометей» переміг «Галичанку» у матчі жіночої волейбольної «Суперліги-Дмарт» (фото, відео)

Неділя, 13 листопада 2022 18:46
У заключному матчі 4 туру Суперліги-Дмарт "Прометей" обіграв "Галичанку-ЗУНУ" i вийшов на друге місце.

Ігрову програму 4-го туру Суперліги-Дмарт закрили "Галичанка-ЗУНУ" та "Прометей".

Як і в першому матчі сьогоднішнього дня, у протистоянні був явний фаворит – клуб із Кам'янського. Його головний тренер Андрій Романович у порівняннi із попереднім переможним матчем проти "Балти" провів значні зміни у складі команди. Вперше цього сезону у формі "Прометея" на майданчик вийшли, i досить непогано, Марта Федик та Катерина Черкашина, яка розпочинала сезон у "Волинському краї-Університет".

Ці перестановки не вплинули на позитивний для "Прометея" результат поєдинку, хоча перша половина стартового сету і нагадувала справжнi гойдалки.

Починаючи з перших розіграшів, команди по черзі обмінювалися ривками, які дозволяли їм постійно лідирувати.

Друга половина повністю залишилася за "Прометеєм". За рівного рахунку 15:15 команда Андрія Романовича здiйснила вражаючий ривок 10:3, який забезпечив їй перемогу в партії – 25:18.

Також потужно розпочали "червоно-білі" i другий сет - 7:2.

У відповідь тернополянки скоротили своє відставання до мінімуму (7:8), однак "Прометей" не дозволив суперницям розвинути цей локальний успіх.

Знову підопічні Андрія Романовича повністю домінували у другій половині сета. Його колега Людмила Чорненька вдалася до значної ротації складу, проте ці перестановки ніяк не вплинули на хід гри. "Прометей" впевнено забрав сет – 25:14.

Після десятихвилинної перерви тернополянки спробували внести інтригу до поєдинку, однак протистояти на рівних "Прометею" їм вдалося недовго.

Підопічні Андрія Романовича ще на екваторі сета зуміли відірватися на 5 пойнтів (13:8), після чого утримували ініціативу і зрештою здобули другу перемогу в турі, що дозволило команді переміститися на другий рядок у турнірній таблиці. 

 

 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ