Читайте нас в соціальних мережах

Чемпіон світу з біатлону Дмитро Підручний у рідному Острові вчить юних спортсменів стріляти (ФОТО)

Четвер, 30 червня 2022 13:00
У «ДЮСШ-«ОЛІМП» Великоберезовицької громади відзначили Олімпійський день 2022.

Урочистості відбулись для юних лижників та біатлоністів під гаслом: «Борись, перемагай – мир для України здобувай».

З нагоди міжнародного Олімпійського дня під час виконання гімну України відбулась церемонія підняття державного та Олімпійського прапорів.

На олімпійське свято до спортсменів завітав чемпіон світу, учасник Олімпійських Ігор, капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний.

Спортсмен родом з села Острів Тернопільського району, де знаходиться база «ДЮСШ-«ОЛІМП». Саме там відомий на весь світ біатлоніст розпочинав свої перші кроки, вчився кататися на лижах, вдосконалювався і проводив більшість свого часу.

Дмитро часто приходить в гості до юних спортсменів, які тренуються на рідній базі, ділиться власним досвідом, підтримує їх, дає влучні поради, а також долучається до тренувань.

З нагоди Олімпійського дня чемпіон Дмитро Підручний провів для дітей майстер-клас зі стрільби.

«Дуже приємно бачити багато дітей. Згадую себе у ваші роки, коли стояв на цьому ж місці. Також приходили видатні спортсмени і мотивували мене займатися спортом. Приємно, що база не занепала, а навпаки – вона розвивається. Є тренери і багато дітей, які займаються спортом. Декілька днів тому, коли ми були з вами на тренуванні, я бачив у ваших очах вмотивованість і бажання розвиватись в лижних гонках і біатлоні. Надіюся, спільно з керівництвом громади, тренерами будемо вам допомагати усім чим зможемо. Ви будете рости і в майбутньому станете видатними чемпіонами!», - звернувся до дітей Дмитро Підручний.

 

zustrich_Pidruchnii19.jpg

zustrich_Pidruchnii1.jpg

zustrich_Pidruchnii2.jpg

 zustrich_Pidruchnii4.jpg

zustrich_Pidruchnii5.jpg

zustrich_Pidruchnii6.jpg

zustrich_Pidruchnii7.jpg

zustrich_Pidruchnii8.jpg

zustrich_Pidruchnii9.jpg

zustrich_Pidruchnii11.jpg

zustrich_Pidruchnii10.jpg

zustrich_Pidruchnii14.jpg

 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ