Читайте нас в соціальних мережах

Рекордних 61 136 гривень зібрали для військових на футбольному турнірі у Гусятині (фото)

Понеділок, 20 червня 2022 16:00
Днями, у селищі міського типу Гусятин, що на Тернопільщині, відбувся благодійний футбольний турнір, на якому зібрали 61 136 гривень для потреб військових. 

У неділю, 19 червня, у Гусятині на стадіоні «Збруч» відбувся благодійний футбольний матч між командами ФК «Збруч» та ФК «Зірки тернопільського футболу», який організований Координаційним центром підтримки Збройних Сил України Асоціації футболу Тернопільщини.

Майже дві тисячі глядачів зібралися на стадіоні.

Під оплески глядачів гравців на футбольне поле вивели юні вихованці КЗ «Гусятинська ДЮСШ» та діти переселенців, які приїхали до Гусятинської громади з регіонів, де ведуться бойові дії.

Пролунав гімн України, а після хвилини мовчання під звуки пісні-реквієм «Пливе кача», якою учасники вшанували загиблих українських захисників, розпочалася футбольна гра.

Благодійний поєдинок завершився з рахунком 2:5 на користь ФК «Зірки тернопільського футболу».

Також відбувся традиційний благодійний аукціон, першим лотом якого став футбольний м’яч із автографами гравців команди зірок тернопільського футболу.

У серйозній конкурентній боротьбі переможець сплатив рекордних 15 000 гривень за м’яч.

Другим лотом була футболка вихованця тернопільського футболу, капітана полтавської «Ворскли» Ігоря Пердути. У підсумку футболка «пішла з молотка» за 8 000 гривень.

Завдяки благодійним пожертвам, проданим програмкам, а також аукціону у перерві матчу загалом вдалося зібрати рекордних 61 136 гривень.

Усі кошти будуть направлені на рахунок Координаційного центру АФТ для допомоги Збройним силам України.

 

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ