Читайте нас в соціальних мережах

Уродженець Тернопільщини, у складі української збірної, переміг Іспанію на чемпіонаті світу з футболу

Вівторок, 03 травня 2022 17:30
Уродженець Тернопільщини, у складі української збірної, переміг Іспанію на чемпіонаті світу з футболу.

В управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА повідомили, що  у матчі-відкритті Кубку світу з футболу, що розпочався в іспанському місті Салоу, паралімпійська збірна України здобула впевнену перемогу (5:0) над господарями першості.

Як інформує Національний паралімпійський комітет України, у складі нашої команди виступали -  Костянтин Симашко, Богдан Дембік, Іван Доненко, Ярослав Черниш, Артем Шеремет, Сергій Беденок, Станіслав Подольський, Артем Красильников, Віталій Трушев, Богдан Кулинич, Іван Шкварло, Віталій Романчук, Олег Лень.

Тренери - Сергій Овчаренко і Тарас Дутко.

Потрібно зазначити, що Іван Шкварло, який змагається у складі української збірної - представник Тернопільського «Інваспорту», майстер спорту України міжнародного класу з футболу, уродженець міста Підгайці.

Додамо, що на першому етапі змагань 15 збірних розбито на чотири групи по чотири й три команди. До чвертьфіналу виходять по два колективи. «Синьо-жовті» розпочали боротьбу у групі D, де, окрім Іспанії, зіграють проти Північної Ірландії та Аргентини.

Група А: Венесуела, Нідерланди, Англія, Канада.

Група В: Таїланд, Ірландія, Німеччина, Бразилія.

Група С: США, Іран, Австралія.

Група D: Україна, Північна Ірландія, Аргентина, Іспанія.

Додамо, що паралімпійська збірна України серед гравців із вадами опорно-рухового апарату незмінно поверталася з медалями з 11-ти останніх світових форумів. Крім того, наша команда перемогла на п’яти мундіалях (2001, 2003, 2009, 2013, 2017 роки). 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ