Читайте нас в соціальних мережах

Головний стадіон Тернополя не працюватиме до весни

Середа, 24 листопада 2021 16:30
Центральний тернопільський стадіон імені Романа Шухевича законсервували до весни.

Впродовж всієї зими на полі не відбуватимуться ігри. Тернопільський футбольний клуб «Нива» домашній матч з командою «Кремінь» з Кременчука гратиме у Львові. Про це повідомив директор «Ниви» Андрій Тихий, пише «Суспільне».

За його словами, гра з «Кременем» – останній поєдинок «Ниви» перед зимовою відпусткою. Цей матч розпочнеться о 13:15, 27 листопада на стадіоні «Скіф». Як повідомляє пресслужба футбольного клубу «Нива», гра пройде з обмеженою кількістю глядачів. Щоб потрапити на матч уболівальниками необхідно мати один з наступних документів: негативний результат тестування на СОVID-19 методом ПЛР або експрес-тесту, проведені не раніше, ніж за 72 години до початку поєдинку; документ, що підтверджує одужання особи від зазначеної хвороби; документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема, у мобільному додатку "Дія".

Зараз тернопільська «Нива» після 19 зіграних матчів на 6 місці у турнірній таблиці. У команди з Тернополя 26 очок. «Кремінь» зіграв стільки ж матчів. Команда з Кременчука з 13 очками на останньому, 16 місці у турнірній таблиці.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ