Читайте нас в соціальних мережах

Шева стартував сумно, але отримав похвалу від "Особливого"

Вівторок, 23 листопада 2021 09:47
Подробиці дебютного протистояння Шевченка із ветераном тренерського цеху Моуріньо. Що показав перший офіційний поєдинок "Грифонів". У Андрія Миколайовича складне завдання.

 "Грифони" зіпсували Шевченку повернення до Серії А

Зливи супроводжували дебютний поєдинок "Дженоа" під керівництвом українського наставника. На мокрому газоні футбольної арени "Луїджі Ферреріс" невдалим "грифонам" протистояла "Рома". Столичний клуб також не можна назвати благополучним. "Вовки" програли кілька матчів поспіль і виглядали невпевнено.

На спад у грі римлян звернули увагу досвідчені любителі ставок. Беттори припустили, що буде закрита гра із мінімальною кількістю голів. Залишалося лише знайти букмекерську контору, яка пропонує у лінії на протистояння високі котирування. З цією метою шанувальники азартних ігор звернулися на інформаційний портал Мета. Річ у тім, що кілька місяців експерти цього ресурсу становлять огляди контор для ставок. Консультанти вивчають найдрібніші подробиці роботи БК, щоб надати гравцям всю необхідну інформацію. Рівень компетентності фахівців можна оцінити з огляду контори Parimatch

Складна задача

Тим часом на полі підопічні Моуріньйо захопили ініціативу. "Вовки" втиснули господарів поля у штрафний майданчик, але діяли прямолінійно, що дозволяло "грифонам" успішно відбивати атаки. Гравці "Дженоа" не надто думали про напад, провівши лише одну гостру комбінацію. На жаль для Шевченка до взяття воріт справа не дійшла.

Практично весь поєдинок український тренер провів на ногах біля краю поля. Власник "Золотого м'яча" не звертав увагу на зливу та вітер. Його підопічні не дозволили Андрію Миколайовичу розслабитись ні на хвилину. Шевченко бачив, як тануть сили його гравців, і передчував неприємності.

"Рома" зуміла забити лише в останні десять хвилин зустрічі. Фатальним для грифонів став вихід на поле молодого африканського форварда, який і оформив дубль. Відігратися на розмоклому полі господарям не вдалося. Після фінального свистка розчаровані тіфозі знайшли у собі сили, щоб підтримати нового тренера.

Проблеми

У клубу з Генуї ціла купа проблем, вирішення яких не терпить зволікань. У команді травмовано групу ключових гравців, тому Шевченко прагне активно попрацювати на трансферному ринку. Якщо "грифони" не куплять групу кваліфікованих виконавців, відстояти прописку в елітному дивізіоні не вийде.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ