Читайте нас в соціальних мережах

Стартував дитячий спортивний конкурс малюнка до Дня Святого Миколая

Понеділок, 22 листопада 2021 14:00
Сьогодні, 22 листопада, на Тернопільщині стартував обласний дитячий  конкурс малюнка до Дня Святого Миколая на спортивну тематику «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

Триватиме конкурс до 13 грудня 2021 року в рамках реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

Організували конкурс у Тернопільському обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» й управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації.

У конкурсі можуть брати участь діти у таких вікових категоріях:

перша категорія – автори робіт віком до 8 років;

друга категорія – автори робіт віком від 9 до 12 років.

Роботи слід надсилати на електронну адресу: [email protected] або через месенджер на сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у «Фейсбук» https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/

За словами організаторів конкурсу, усі надіслані роботи мають бути авторськими і відображати малюнок на спортивну тему.

Також малюнки повинні бути виконані власноруч, без допомоги інших осіб.

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися ТУТ

Авторів десяти найпопулярніших малюнків у двох вікових категоріях відзначать сувенірною атрибутикою та нагородами з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також призами від управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації, солодощами від ПП «Шумськ хліб».

 

Плакат_МалюнокСМYK_1.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ