Читайте нас в соціальних мережах

У Збаражі відкрили новий спортивний зал (фото)

Понеділок, 15 листопада 2021 18:00
У місті Збараж, що на Тернопільщині, відкрили новий спортивний зал. 

Днями, у підвальному приміщенні другої міської школи відкрили та освятили новий спортивний зал для вихованців ДЮСШ, які займаються гирьовим спортом.

Роботи з облаштування тривали майже три роки. Завдяки зусиллям, наполегливості та неабиякому ентузіазму Заслуженого тренера України, майстра спорту міжнародного класу, Почесного громадянина Збаража, Заслуженого працівника фізичної культури і спорту Петра Багрія, підтримки міського голови Романа Полікровського, десятка місцевих підприємців, спортсменів, мрію вдалось втілити в життя.

«Загалом, ми, окрім власних зусиль, витратили на ремонт, за моїми приблизними підрахунками, понад 300 тисяч гривень, - відзначив Петро Багрій. -  Я вдячний депутатам міської ради, які проголосували за підтримку програми, що передбачає фінансування гирьового спорту, і трішки підсобили фінансами з міського бюджету. Допомагали і комунальні підприємства, також дещо виділили приватні підприємці, які добре розуміють важливість спорту. Багато праці вклали наші спортсмени-гирьовики – Богдан Тольпа, Володимир Гуменний, Назар Журба, Вадим Карлатян та інші. Вдячний і моїй сім’ї, де мене розуміють і підтримують з усіх сил».

У залі площею 75 квадратних метрів розміщене необхідне обладнання, тренажери, а також поряд є туалет і душова кабіна, кімната для тренерів.

«Гарну ініціативу, - відзначив міський голова Роман Полікровський, - Я завжди радо підтримую. Тим більше, якщо за діло береться депутат Збаразької міської ради багатьох скликань Петро Федорович Багрій. Він завжди має наполегливість і неабияку наснагу доводити справу до завершення. Не даремно він наш знаменитий чемпіон, який виховав плеяду хороших спортсменів і сам продовжує завойовувати перемоги на чемпіонатах світу і Європи».

 

 

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ