Читайте нас в соціальних мережах

На міжнародному турнірі з волейболу юні спортсменки з Тернополя здобули «срібло»

Середа, 27 жовтня 2021 12:10
Волейболістки з Тернопільщини здобули «срібло» на міжнародному турнірі у Білорусі.

Міжнародний турнір з волейболу пам’яті заслуженого тренера БССР П.В. Ковальова протягом 21-23 жовтня відбувся у Мінську.

«В рамках підготовки до чемпіонату Східно-європейської зональної асоціації (СЄВЗА), участь у змаганнях взяли молодіжні збірні України. В результаті юнацька збірна України (U-18) посіла перше місце, а дівоча команда (U-17) стала срібним призером змагань», - зазначили у Федерації волейболу України.

Серед дівчат у складі команди виступали дві вихованки Тернопільської КДЮСШ з ігрових видів спорту Богдана Грицик та Владислава Губенко. Також тренер-вихователь КДЮСШ з ігрових видів спорту Людмила Борознова була на турнірі тренером збірної команди U-17, повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

За підсумками змагань, українські спортсменки вибороли друге місце у турнірі, поступившись дівчатам із збірної Білорусії (1:3) та отримавши дві перемоги над представницями інших колективів.

Організатори також визначили кращих гравців у кожній з команд. В складі української збірної були відзначені Євген Бойко (Нова Каховка, Херсонська область) та Богдана Грицик (місто Тернопіль).

Додамо, що у листопаді відбудуться матчі чемпіонату Східно-європейської зональної асоціації. Українські волейболістки (U-17) відправляться до Естонії, де зіграють у підгрупі А проти Естонії, Грузії, Росії. Всього в чемпіонаті EEVZA візьмуть участь 8 команд: Естонія, Литва, Латвія, Грузія, Росія, Білорусь, Польща, Україна. Турнір відбудеться 24-29 листопада.

Переможець чемпіонату EEVZA отримає не лише золоті нагороди, а ще й путівку до фінальної частини першості континенту.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ