Читайте нас в соціальних мережах

Головний тренер тернопільської «Ниви» Ігор Климовський покинув свою посаду

Середа, 29 вересня 2021 18:37
49-річний Ігор Климовський керував тернопільською футбольною командою «Нива» з травня поточного року. Та сьогодні угоду про подальшу співпрацю було несподівано розірвано.

 

До слова, під очільництвом Климовського «Нива» видала непоганий старт у Першій лізі. Та з останніх п'яти ігор змогла виграти лише один раз. Наразі команда займає шосте місце в турнірній таблиці, набравши 15 очок.

Про те, що ФК "Нива" та Ігор Климовський припинили співпрацю стало відомо декілька хвилин тому.

«Сьогодні, 29 вересня, за обопільною згодою сторін було припинено дію контракту між ФК "Нива" та Ігорем Петровичем Климовським.  ФК "Нива" висловлює вдячність за проведену роботу. Зокрема за збереження прописки у Першій лізі у минулому сезоні та поточне 6-те місце яке команда наразі займає у чемпіонаті. Бажаємо успіхів у подальшій тренерській кар‘єрі!», — йдеться у дописі на сторінці  ФК "Нива" Тернопіль в соцмережі «Фейсбук».

До слова, наприкінці серпня ФК «Львів» розглядав кандидатуру Климовського після звільнення Анатолія Безсмертного, однак той відповів відмовою, пославшись на діючий контракт з тернополянами.  Також Ігор Климовський протягом довгого часу працював в структурі «Олімпіка». Із 2019 по 2021 рік він тричі очолював першу команду.

На суботній матч 11-го туру Першої ліги проти «Металіста» команду тернополян повезе вже новий наставник.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ