Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний виграв гонку переслідування і готується до тренувань на снігу

Понеділок, 27 вересня 2021 15:50
Літній чемпіонат України з біатлону завершився у Чернігові жіночою та чоловічою гонками переслідування.

Перемогу у гонці переслідування серед чоловіків здобув представник Тернопільщини, капітан чоловічої збірної України з біатлону, чемпіон світу Дмитро Підручний.

Допустивши дві неточності у стрільбі, Дмитро Підручний зумів втримати лідерську позицію та фінішувати на першому місці.

В інтерв’ю Федерації біатлону України Дмитро Підручний розповів, що гонка пройшла майже ідеально.

«Два промахи такі, що їх можна було і не робити. У лежці трішки поспішив, оскільки відставав на декілька секунд від Богдана і хотів його швидше наздогнати. Тому на стрільбі і зробив хибу. Таких помилок допускати не можна. Ну а стоячи на стрільбі останній... Не можу сказати, що вже так поспішав. Скоріше, те, що я йшов перший, зіграло роль. Трішки захвилювався і невчасно натиснув спусковий гачок, але потім сконцентрувався і чотири поклав у ціль, - поділився Дмитро Підручний. – Сьогодні по трасі, чесно, було якось не важко. Не скажу, що складна гонка була. Тому що тільки перші два кола я сьогодні наздоганяв і провів у боротьбі. А далі вже самостійно працював. Траса така, що видно, де суперники. І, в принципі, контролював все по трасі, налаштовуватися на стрільбу, їхав своїм темпом. Загалом, сподобалась гонка, досить цікава була».

Після гонки у Дмитра буде кілька днів відпочинку під час яких планує і надалі тренуватися, щоб не втрачати форму.

«Шостого числа вилітаємо в Рамзау на сніг. Там у нас буде комбінація: і ролери, і сніг. Так що будемо вже помалу входити в зиму», - підкреслив Дмитро Підручний.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар