Читайте нас в соціальних мережах

Спортсмен з Тернопільщини Віктор Петров у складі збірної готується до Чемпіонату світу з боксу

П'ятниця, 24 вересня 2021 09:56
На олімпійській тренувальній базі у Кончі-Заспі з 19 вересня по 2 жовтня проходить навчально-тренувальний збір Національної збірної України серед чоловіків.

На цьому зборі головна команда країни розпочала безпосередню підготовку до Чемпіонату світу серед чоловіків-2021, який проходитиме з 24 жовтня по 6 листопада у столиці Сербії – Белграді, пише сайт Федерації боксу України. Серед найкращих боксерів України – й уродженець Тернопільщини Віктор Петров.

Нагадаємо, днями під час фіналу Чемпіонату України, який проходив у Одесі, Віктор переміг учасника Олімпійських ігор у Токіо, харківського боксера Ярослава Харциза та здобув золоту медаль. Таким чином Петров став першим в історії тернопільського боксу чемпіоном України серед дорослих.

Як проходить навчально-тренувальний збір – прес-службі ФБУ розповів головний тренер збірної України Леонід Лоївський.

– Наразі заняття на першому зборі присвячені покращенню фізичних кондицій. Хлопці працюють у режимі дворазових тренувань. Але вже з наступного тижня більше уваги будемо приділяти техніко-тактичній підготовці та роботі в парах. На другому зборі, який пройде так само у Кончі-Заспі з 9-го по 22 жовтня, підготовка спортсменів буде доведена до спільного знаменника. А сам Чемпіонат світу стане контрольною перевіркою наших хлопців і покаже, хто на що здатний у бойових змагальних умовах,  розповів Лоївський.

Серед труднощів тренувального процесу Леонід Лоївський називає, у першу чергу, обмежений час для підготовки.

– Спочатку Чемпіонат світу мав проходити у другій половині листопада, але потім строки змістили. До початку змагань залишається лише місяць! На 22 жовтня намічений наш приїзд до Белграда. Відверто кажучи, за такий короткий термін буде важко зробити все задумане. Але маючи повну та всеосяжну підтримку Федерації боксу України в особі президента Володимира Степановича Продивуса, Міністерства молоді та спорту, а також перебуваючи у такому чудовому центрі з усім необхідним обладнанням, як олімпійська база «Конча-Заспа», я впевнений, що наші боксери підійдуть до світової першості готовими на 100 відсотків,  наголосив тренер збірної.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ