Читайте нас в соціальних мережах

"Ми програли все": головний тренер тернопільської «Ниви» прокоментував болючу поразку проти "Альянсу" (відео)

Середа, 15 вересня 2021 13:00
13 вересня завершився 8-й тур у чемпіонаті України з футболу в першій лізі. І ФК «Альянс» з Липової долини на виїзді розгромив тернопільську Ниву з рахунком 5:1.

Шокований таким результатом був і головний тренер "Ниви" Ігор Климовський, який у післяматчевому коментарі не міг дібрати потрібних слів, аби виразити власні емоції.

«Ви самі все бачили. Сьогодні ми програли все. Нічого у нас не виходило. Я не впізнаю хлопців, але, мабуть, винен у поразці я — не достукався до гравців. Та вже потрібно думати про наступні матчі, готуватися, бо нічого тут не зміниш», — каже Ігор Климовський.

Щодо ротації основного складу «Ниви» то головний тренер команди зауважив, що «рубати з плеча» у даному питанні не буде — хоче передитивитися відео і проаналізувати допущені помилки. Мовляв, лише тоді можна буде робити якісь висновки та говорити з гравцями по суті.

Щодо розгромного для «Ниви» матчу, то всі питання гості зняли вже до 15-ої хвилині, забивши три м'ячі. Відзначилися Сергій Загинайлов, Руслан Пісний та В'ячеслав Піднебенной. Після перерви забив тернополянам Станіслав Шарай, а Загинайлов оформив дубль.

"Нива" змогла забити «гол престижу» лише на 75-й хвилині. Результативний удар вдався Сергію Кисленко.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ