Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська шпажистка Олена Кривицька покинула виступи на Олімпіаді в Токіо

Понеділок, 26 липня 2021 16:52
Тернопільська спортсменка Олена Кривицька перехвилювалася і в 1/32 фіналу поступилася фехтувальниці з Польщі Ренате Кнапік-Мязгі з рахунком 8:15. Відтак, завершила свої виступи на Олімпійських іграх.

 

Про те, що сталося розповіла сам спортсменка.

"Не впоралась з емоціями, в принципі, все. Суперниця середнього рівня, непогана. Але сьогодні я слабшою виявилася. Тиск від очікування Ігор не можу сказати, що якось впливав чи заважав роботі. Не можу сказати, що це вплинуло на мій сьогоднішній виступ. Звісно, хотілось якнайкраще, але не завжди виходить так, як ми розраховуємо.

З самого початку я надто багато хотіла бути обережною. І не встигала, коли суперниця виходила в атаку – це побачити. Виходить, що я ї підтискала без активних якихось дій, а вона просто виходить мене колола. І перші п’ять уколів залетіли просто, як в мішень.

Підготовка була хороша і я добре себе почувала фізично і коли фехтувала на тренуваннях з японськими спортсменами. Не знаю, що ще сказати. У Токіо я вже не фехтувала. У мене до старту було лише два дні, тому я була без спарингу", - каже Олена Кривицька.

До слова, Олімпіада-2020 стала для спортсменки третьою в кар'єрі (і першою, де вона виступала лише в особистому фехтуванні), а відібралася вона туди з останнього доступного місця: виграла європейський відбірковий турнір та здобула місце в Токіо. В одиночному турнірі Кривицька жодного разу не долала перше коло змагань.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар