Читайте нас в соціальних мережах

Спортсмени з Тернопільщини не поїдуть на чемпіонат світу з боротьби у Росію

П'ятниця, 16 липня 2021 22:00
Вільники висловилися проти поїздки на чемпіонат світу з боротьби до РФ.

На засіданні Асоціації вільної боротьби Українияке минулої п’ятниці відбувалося в столичній Конча-Заспі, були обговорені питання життєдіяльності організації, заслухано звіт за останні два роки роботи Асоціації, підняті проблемні питання кадрового резерву тренерів, їх заробітної платні та необхідності залучення молодих спеціалістів.

Окреслені плани на майбутнє, зокрема співпраці обласних організацій між собою та передачі кращого досвіду.

Крім того, на засіданні висловилися щодо того, аби збірна України не їхала цього року на чемпіонат світу з боротьби у Росію.

Свою позицію щодо даного питання висловив і тренер з Тернопільщини Віктор Шандригось.

"Відбулися засідання Асоціації вільної боротьби України та жіночої збірної, де тренери та представники висловилися проти того, щоб спортсмени з вільної боротьби з України їхали на чемпіонат у Росію, - відзначив Віктор Шандригось, тренер. - Зрозуміло, що збірна не їде не тільки з політичних причин, хоча це безумовно. Є також і спортивний бік питання. Усі 1,2 номери збірних працюють як правило у силових структурах, то так можна з'їздити в один кінець, а вести 3-4 номери навіть не має змісту, оскільки по-перше такий захід не оплачується державою, а друге - зрозуміло, що команда зі спортсменами, які отримали 3-4 місця не завоює достойних місць". 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ